ONZE SCHOLEN:

Vacatures

 

Wil jij van grote betekenis zijn voor een prachtige, veelkleurige groep leerlingen die je hart stelen? Wil jij kinderen helpen om zich optimaal te ontwikkelen in een bruisende omgeving die boeit, uitdaagt, prikkelt en scherp houdt? Wil jij werken op een school waar initiatief en nieuwe ideeën worden omarmd, geen plan te gek is en aanpakken en doorzetten worden toegejuicht? Wil jij binnen de veiligheid van een hecht team uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen en te groeien? Word Bijzonderwijzer!

Wie zoeken wij?

Onze leerlingen zoeken pittige leerkrachten voor wie lesgeven meer is dan een vak. Authentieke persoonlijkheden die als professional én mens op een school willen werken. Leerkrachten die zich bewust zijn van de onschatbare waarde van hun werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.

Wij zoeken flexibele mannen en vrouwen met een open mind die kunnen meebewegen met de dynamiek van de omgeving waarin onze scholen zich bevinden. Creatieve mensen met originele ideeën, die het lef hebben om die ideeën in de praktijk te brengen. Ook als dat kan mislukken. Ambitieuze leerkrachten die het allerbeste uit zichzelf willen halen, omdat zij weten dat zij alleen op die manier leerlingen optimaal kunnen begeleiden.

Of je nu net begint als leerkracht of al vele jaren voor de klas staat, als jij je hierin herkent, ontmoeten we je graag!

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op www.wordbijzonderwijzer.nl terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs.

Contact

U kunt solliciteren via onze website:

www.wordbijzonderwijzer.nl

Wilt u eerst meer informatie over het werken bij Stichting Bijzonderwijs, dan kunt u bellen met Sharon Noija, recruiter.