ONZE SCHOLEN:

Vacatures

 

Wil jij van grote betekenis zijn voor een prachtige, veelkleurige groep leerlingen die je hart stelen?

Wil jij kinderen helpen om zich optimaal te ontwikkelen in een bruisende omgeving die boeit, uitdaagt, prikkelt en scherp houdt?

Wil jij werken op een school waar initiatief en nieuwe ideeën worden omarmd, geen plan te gek is en aanpakken en doorzetten worden toegejuicht?

Wil jij binnen de veiligheid van een hecht team uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen en te groeien?

Word Bijzonderwijzer!

Wie zoeken wij?

Onze leerlingen zoeken pittige leerkrachten voor wie lesgeven meer is dan een vak. Authentieke persoonlijkheden die als professional én mens op een school willen werken. Leerkrachten die zich bewust zijn van de onschatbare waarde van hun werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.

Wij zoeken flexibele mannen en vrouwen met een open mind die kunnen meebewegen met de dynamiek van de omgeving waarin onze scholen zich bevinden. Creatieve mensen met originele ideeën, die het lef hebben om die ideeën in de praktijk te brengen. Ook als dat kan mislukken. Ambitieuze leerkrachten die het allerbeste uit zichzelf willen halen, omdat zij weten dat zij alleen op die manier leerlingen optimaal kunnen begeleiden.

Of je nu net begint als leerkracht of al vele jaren voor de klas staat, als jij je hierin herkent, ontmoeten we je graag!

Zelfs onze arbeidsvoorwaarden zijn bijzonder

Als je leerkracht wordt op een van de scholen van Bijzonderwijs, is het voor jou heel belangrijk dat je je snel op je plek voelt. Dat heeft dan ook onze prioriteit. Daarom besteden we veel aandacht aan begeleiding. Je krijgt bij je start direct een collega en eventueel een coach toegewezen om je wegwijs te maken op school en je te begeleiden in de eerste periode.

Ook daarna laten we je niet los. Om je blijvend gelukkig te voelen in je werk is je ontwikkeling essentieel. We bieden daarom ruime scholings- en doorgroeimogelijkheden; er zijn volop kansen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast kun je als leerkracht bij Bijzonderwijs gebruikmaken van de lerarenbeurs voor aanvullende opleidingen en onderzoekstrajecten, die de gemeente Amsterdam beschikbaar stelt.

Bijzonderwijs: 7 uitstekend bereikbare scholen in Amsterdam Zuidoost

Stichting Bijzonderwijs telt 7 scholen en 2 nevenvestigingen in Amsterdam Zuidoost. Daar verzorgen wij basisonderwijs op levensbeschouwelijke grondslag voor zo'n 2.300 leerlingen. Onze scholen zijn bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en je kunt een beroep doen op ruime reiskostenregelingen.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek www.wordbijzonderwijzer.nl. Daar is nog veel meer te lezen en te bekijken over ons aanbod aan jou. Ook als je vragen hebt, wilt kennismaken of wilt solliciteren kun je natuurlijk op www.wordbijzonderwijzer.nl terecht. Waar je ook staat in je loopbaan, met de juiste motivatie en persoonlijke eigenschappen ben je welkom bij Bijzonderwijs.

Kijk ook naar onderstaande vacatures die wij momenteel open hebben staan.

Mobiel zoekt een gymleerkracht

 
Per 1 januari is basisschool Mobiel op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Bij voorkeur op woensdag en vrijdag. Klik hier voor de vacature: Mobiel zoekt een gymleerkracht
 

Leerkracht groep 8 Polsstok

 
Voor Polsstok zijn we per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 8. Klik hier voor de vacature: Leerkracht groep 8 Polsstok
 

Leerkracht groep 1-2 Klaverblad

 

Wij zijn op zoek naar een leerkracht groep 1-2 (0,6 fte) voor basisschool Klaverblad.

Klik hier voor de vacature: Leerkracht groep 1-2 Klaverblad
 

Leerkracht groep 8 Klaverblad

 

Stichting Bijzonderwijs zoekt met ingang van 1 augustus 2018 voor basisschool Klaverblad een leerkracht groep 8

Klik hier voor de vacature: Leerkracht groep 8 Klaverblad
 

enthousiaste invallers voor in de vaste pool Vf

 

Stichting Bijzonderwijs zoekt voor langdurige vervangingen:

                         breed inzetbare poolers en invalleerkrachten

Wil je je ontwikkelen in het basisonderwijs op een uitdagende plek met toekomstperspectief? 
Wil je werken in de dynamische omgeving van Amsterdam?  

Onze leerlingen, vaak met een persoonlijke onderwijsbehoefte, hebben topleerkrachten nodig: bekijk voor een impressie van onze scholen de websites op www.bijzonderwijs.nl!

 

 

Klik hier voor de vacature: enthousiaste invallers voor in de vaste pool Vf
 
 

Contact

U wordt vriendelijk verzocht uw sollicitatiebrief te richten aan:

Stichting Bijzonderwijs
t.a.v. afdeling Personeelszaken
Schonerwoerdstraat 1b
1107 GA  Amsterdam Zuidoost
 
of

Email: personeelszaken@bijzonderwijs.nl