ONZE SCHOLEN:

Vacatures

 

Werken bij Zonova                                       

Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen.


Bij Zonova zijn verschillende scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Van Dalton- tot Steve Jobs-school, van Kunstmagneet-  tot Sportactieve school, van Vreedzame school tot school voor speciaal basisonderwijs. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Voor teams en individuele  medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te vergroten. Daarnaast staan teams van intern begeleiders, vakdocenten, onderwijskundig coaches en assistenten klaar om de leerkrachten te ondersteunen.

Kijk op https://werkenbijzonova.nl

Contact

U kunt solliciteren via onze website:

www.wordbijzonderwijzer.nl

Wilt u eerst meer informatie over het werken bij Stichting Bijzonderwijs, dan kunt u bellen met Sharon Noija, recruiter.